Lirik lagu katon wibi’s – kali kuto dadi saksi

Katon Wibi 'S - Kali Kuto Dadi Saksi

Kali kuto batang, kendal
Dadi saksi sliramu sing ninggal

Tak sawang esemu ning foto hpku
Saben aku kelingan sliramu

Wes suwe aku rak krungu kabarmu
Tenan aku rindu pengen ketemu

Jare sliramu tulang rusukku
Janji ora ninggalke aku
Ning nyatane kabeh semu
Sliramu ninggal aku

Kali kuto batang, kendal
Dadi saksi sliramu sing ninggal
Cukup semene anggonku ngenteni
Pirang-pirang sasi rakeno di hubungi

Jare sliramu tulang rusukku
Janji ora ninggalke aku
Ning nyatane kabeh semu
Sliramu ninggal aku

Kali kuto batang, kendal
Dadi saksi sliramu sing ninggal
Cukup semene anggonku ngenteni
Pirang-pirang sasi rakeno di hubungi

Kali kuto batang, kendal
Dadi saksi sliramu sing ninggal
Cukup semene anggonku ngenteni
Pirang-pirang sasi rakeno di hubungi
Tiwas di enteni untune ilang siji..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Katon Wibi S – Kali Kuto Dadi Saksi

Link : mp3lagu.blog

Baca Juga!  Cara Import Barang Dari Cina Mudah Dan Nyaman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *